Tentang iklan-iklan ini

Kumpulan Kata Mutiara Bahasa Sunda Terlengkap

   Kata Mutiara Bahasa sunda nyaeta kata mutiara nu di sayogikeun kalayan bahasa sunda, nu di tukil ti sababaraha sumber boh tina pangalaman hirup, media, baraya jeung sajabana. dina judul nu mimiti simkuring bade ngabahas tentang kata mutiara kahirupan heula, ke di babak nu salajeungna ku simkuring di update deui tentang kata mutiara cinta bahasa sunda, kata mutiara islami bahasa sunda jeung kata mutiara kata mutiara nu sejenna.

 

Kata Mutiara Bahasa Sunda

Kumpulan Kata Mutiara Bahasa Sunda Terlengkap

 

Kata Mutiara Bahasa Sunda – Kahirupan

“Hirup ngan ukur heheuy jeung dedeuh, syukuri hirup nalika heheuy atanapi bunga ngarah kabungah anteng ngancik dina hate. Jeung deuih tarimakeun hirup nalika dedeuh atawa susah bari di barengan ku kasabaran ngarah pinuh ku hikmah anu bisa di jadikeun pelajaran.”

“Kecap manusia ngabogaan harti “Mana nu sia” jeroning makna nu langkung jerona nyatana jalma mah ngan saukur katitipan lain miboga.”

“Cita-cita nyaeta hak pikeun kabeh manusia, sing keyeung kana naon nu di tuju tangtu pareng nu di tujuna.”

“Di ajar sabar teh hese da lamun sabar babari mah moal beut aya manusa anu cicing dina kasangsaraan.”

“Ayana kasusah dina hiji urusan kupedah ayana kagampilan. Ulah di tempo kasusahna tapi tempo mah jalan kaluarna ngarah temu jeung bagjana.”

“Hirup ekeur paeh bakal, sing yakin kana takdir ti pangeran jeung ulah hariwang teu di milikan da jangjina pangeranmah yakin moal sulaya beda jeung jangjina manusa.”

 

Sakitu heula kata-kata mutiara bahasa sunda tentang kahirupan, mugia aya manfaatna tur tiasa di alap manfaat :)

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 6.797 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: